Over ons

Fit worden en fit blijven, wij begeleiden u om deze doelstelling te behalen. Bij een blessure is een spoedig herstel met een structurele verbetering in de kwaliteit van uw bewegen ons streven.

Om dit bereiken bieden wij u altijd een zorgverlener, welke gespecialiseerd is in uw hulpvraag. Door deze specialisatie en onze actieve inbreng bij universiteiten en opleidingsinstituten staan wij garant voor de beste (para)medische zorg. Ons moderne softwaresysteem zorgt voor een optimale behandeling voor uw nek- en rugklachten.

Een revalidatieprogramma van het Orthopedisch Revalidatie en Expertise Centrum (OREC) bestaat uit een inventarisatie,  behandelingen, een oefenprogramma afgestemd op uw individuele behoeften, tussentijdse evaluaties en een eindbeoordeling met adviezen. OREC biedt u gespecialiseerde (para)medische begeleiding, een ruime trainingszaal, 120 hectare natuurgebied voor ‘outdoor’ revalidatie en ook een prettige sfeer.

OREC werkt samen met Neurologen, Orthopedische Chirurgen, de SportArtsenGroep, University of Applied Science Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, HeartLife, OrthoXpert, Sportverenigingen, Reïntegratie Bedrijven en Kliniek Kop&Lijf. Wij hebben contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars.